A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Екологічно-пізнавальна мандрівка із природничим квестом школярів 5-6-го класу Берлинської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Дата: 26.10.2017 11:10
Кількість переглядів: 369

19 жовтня 2017 року працівники Національного природного парку «Північне Поділля» провели для школярів 5-6-го класу Берлинської ЗОШ І-ІІІ ступенів екологічно-пізнавальну мандрівку із природничим квестом.

Мандрівку здійснено по туристичних маршрутах «Святогірський» та «Маркіянові місця», що пролягають по заповідних територіях установи. 
Під час мандрівки школярі відвідали музей-садибу славнозвісного отця Маркіяна Шашкевича, побували у Святогірському монастирі та взяли участь майстер-класі з виготовлення гаварецької чорнодимленої кераміки.
Окрім того школярі-мандрівники мали можливість побачити історичну криницю, оглянути експозицію музею-криївки воїнів УПА в околицях села Гаваречиина та побувати на знаменитій горі Маркіяна Шашкевича.
Упродовж екскурсії, та певних етапах, еко-освітяни НПП «Північне Поділля» проводили для юних мандрівників природничий квес, під час якого школярі виконували певні завдання. Відповідно, це додавало школярам зацікавленості й наснаги у пізнанні та вивчені природи й історії рідного краю.



« повернутися

Вхід для адміністратора