A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Участь Бродівчан у IV Науково-методичній конференції «Сучасні тенденції навчання хімії»

Дата: 17.04.2018 12:02
Кількість переглядів: 437

14 квітня 2018 р. представники Бродівського району, вчителі хімії Пуцило Людмила Іванівна (опорний заклад «Підкамінська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів»), Флорянська Ганна Григорівна (Наквашанська ЗОШ І-ІІІ ступенів) та Бугай Оксана Василівна (Черницький НВК) взяли участь у IV Науково-методичній конференції «Сучасні тенденції навчання хімії». 

Основними напрямами роботи конференції були: навчання хімії в загальноосвітніх і професійно-технічних навчальних закладах, методична підготовка хіміків у вищих навчальних закладах, мотивація та формування стійкого інтересу до вивчення хімії як важливої природничої науки, новітні інформаційні та комунікативні технології в хімічній освіті, науково-дослідницька складова діяльності вчителя хімії, пріоритетні напрями наукових досліджень у галузі хімії та впровадження їхніх результатів у фахову підготовку вчителя хімії. Особливу увагу цього року приділили взаємодії школа –університет, міжпредметній інтеграції, ролі хімічного експерименту та екологічному вихованню учнів.

Відкриваючи захід, член-кореспондент НАН України, професор, проректор з наукової роботи Університету Роман Гладишевський наголосив на важливості неперервної співпраці вчителів середніх шкіл і викладачів вищих навчальних закладів. Привітальну промову виголосила директор Департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації Любомира Мандзій. Любомира Степанівна зауважила, що соціальна відповідальність університету у вигляді підтримки молодих педагогів та створення професійної спільноти вчителів хімії для обміну досвідом повинні стати першочерговими завданнями, які потрібно вирішити на шляху до створення Нової української школи.

Педагоги нашого району залишились надзвичайно задоволеними та вдячними організаторам конференції за те, що мали можливість послухати доповіді компетентних фахівців: викладачів та вчителів хімії, щодо сучасних ефективних методів навчання хімії та формування стійкого інтересу до її вивчення, а також поділитися своїм досвідом.



« повернутися

Вхід для адміністратора