A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Практика впровадження інтегрованих уроків у Підгір'янській ЗОШ І ст.

Дата: 06.03.2018 14:20
Кількість переглядів: 396

06 березня 2018 року відбулося міжшкільне методичне об’єднання вчителів початкових класів Ясенівського освітнього округу у Підгір’янській ЗОШ І ст., на якому було теоретично та практично опрацьовано види та способи реалізації інтегрованого навчання.

Педагоги відвідали у інтегрований урок з математики та природознавства у 2 класі. Вчитель Коваленко Т.Б. вдало втілює новації Нової української школи, вона розпочала урок з ранкової зустрічі, в рамках якої провела математичний квест, оголосила тему та завдання уроку. Учні, працюючи в групах,  удосконалювали вміння обчислювати в межах 100, повторювали таблицю множення, розв’язували задачі та самостійно визначали температуру води, розглядали різні види термометрів, дізнавались про призначення цих приладів,  і все це об’єднувалось однією темою «Термометр та практичне його застосування». Класні приміщення малокомплектної школи також оновлюються: облаштовано місце для ранкової зустрічі, навчальні осередки,  на стінах кімнати розміщено проекти та роботи учнів.

Учні Підгір’янської ЗОШ І ст. талановиті та відкриті.  Гостей вони зустріли розмаїттям пісень, інсценізацій та гуморесок, які перепліталися танцювальними композиціями.

Вдало впроваджується у школі інклюзивне навчання.

У теоретичні частині засідання завідувач  та вчитель цього  навчального закладу  Горбаль-Щепанська І.Я  об’єднала вчителів у коло дружби, детально розповіла про види інтеграції, тематичний та діяльнісний підходи,  про  стратегії «Щоденні 5» та «Щоденні 3»; коротко ознайомила з методичним забезпеченням інтегрованого курсу «Я досліджую світ». Методист райметодкабінету  Кирик І.Є. надала вчителям рекомендації щодо впровадження нового Державного стандарту, програм для 1  та 2 класів Нової української школи.



« повернутися

Вхід для адміністратора