A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Майстер-клас від досвідченого вчителя

Дата: 31.10.2018 15:55
Кількість переглядів: 267

29 жовтня 2018 року відбувся майстер–клас вчителя інформатики Бродівської гімназії ім. І.Труша  Мельника Юрія Володимировича з теми  «Розв’язування задач районних олімпіад з інформаційно-комунікаційних технологій».

Учитель поділився досвідом роботи: коротко зупинився на методичних кроках, на шляхах і методах розв’язування задач з допомогою сучасних інформаційних технологій, на задачах з тем: «Презентації», «Електронні таблиці» та «Бази даних». Ю.В. Мельник звернув особливу увагу на «вузькі» місця, оптимізацію розв’язку, самоосвіту.

            В практичній частині заняття учасники майстер-класу отримали змогу спробувати свої сили у розв’язуванні задач «Електронні таблиці», «Бази даних», «Мультимедійні презентації». На завершення майстер-класу вчителям було роздано методичні та дидактичні матеріали щодо розв’язування задач з вищезгаданих тем. Підсумки семінару підвела голова районного методичного об’єднання вчителів інформатики, вчитель Бродівської СЗОШ І-ІІІ ст. №2 Власік Руслана Богданівна,  яка подякувала за настанови до навчання, за можливість професійно зростати педагогам району.

Методист РМК Шелест Любов Степанівна зазначила важливість та актуальність майстер-класу для вчителів інформатики .

 



« повернутися

Вхід для адміністратора