A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Інноваційна діяльність на уроках інформатики

Дата: 31.10.2018 16:01
Кількість переглядів: 221

29 жовтня 2018 року в ОЗ «Бродівська ЗОШ І-ІІІ ст. №4» відбулось заняття школи молодого вчителя на тему: «Інноваційна діяльність на уроках інформатики».

Керівник ШМВ Караїм Галина  Антонівна, вчитель інформатики даної школи,  розповіла про можливості сучасних освітніх технологій у розвитку творчого потенціалу особистості учня та організацію безпечної роботи в кабінеті інформатики. Свою розповідь Галина Антонівна супроводжувала презентацією.

 Молоді вчителі отримали консультацію з планування роботи вчителя-предметника. Методист РМК Шелест Любов Степанівна відзначила, що програма з інформатики не обмежує самостійність та творчу ініціативу вчителя, передбачаючи гнучкість вибору та розподілу навчального матеріалу відповідно до потреб учнів та обраних засобів навчання. Вчитель може розподіляти навчальний час на власний розсуд, враховуючи особливості наявного матеріально-технічного забезпечення, попередній досвід, рівень знань учнів та інші фактори.

Був проведений моніторинг запитів молодих педагогів у вигляді анкетування "Якої допомоги ви потребуєте?" За  круглим столом учасники засідання обговорили дидактичні проблеми викладання шкільного курсу інформатики.

Молоді педагоги обмінялись досвідом з розробки заходів з інформаційного забезпечення шкільного сайту.

В практичній частині засідання вчителі стали учасниками цікавого позакласного заходу «Ітелектуальна вікторина»,  який проходив у формі гри.

Керівник школи молодого вчителя інформатики продемонструвала роботу інтерактивної дошки залучаючи учасників заняття до роботи на ній.

Засідання школи молодого вчителя пройшло в дружній атмосфері взаємодії та співпраці.



« повернутися

Вхід для адміністратора