A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Засідання творчо – координаційної групи вчителів англійської мови

Дата: 06.10.2017 16:08
Кількість переглядів: 289

05 жовтня 2017 року у Бродівській СЗОШ І – ІІІ ст.№2 відбулося засідання творчо – координаційної групи вчителів англійської мови щодо формування навичок аудіювання у старшій школі та підготовки випускників до складання ЗНО у 2018 році.

Керівник творчої групи, вчитель англійської мови Бродівської гімназії ім.І.Труша Г.І.Лисик довела до відома учасників засідання план роботи групи у новому навчальному році.

Методист РМК І.Є.Глухенька зосередила увагу членів творчо – координаційної групи над труднощами, з якими пов’язаний цей вид мовленнєвої діяльності та пошуком найефективніших форм тестових завдань, які необхідно розробити  для використання в підготовці до ЗНО. У дискусії взяли участь М.В.Чернецька  (вчитель Бродівської ЗОШ І – ІІІ ст.№4) та О.І.Соловій (вчитель Ясенівської ЗОШ І – ІІІ ст.), які працюють із старшокласниками та практикують уроки формування навичок аудіювання щотижня. Вчителі Бродівської СЗОШ І – ІІІ ст.№2 І.В.Смуш та О.О.Трофимюк запропонували поділ тем між учасниками засідання та опрацювати різні форми завдань з метою складання власних тестових зошитів, що увійдуть до нового навчально – методичного посібника «Формування вмінь аудіювання у підготовці до ЗНО з англійської мови».



« повернутися

Вхід для адміністратора