A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Волейбольний турнір пам'яті  Івана Михайловича Сусли

Дата: 12.12.2018 16:15
Кількість переглядів: 288

8 грудня 2018 року у спортивному залі Бродівської гімназії ім. І. Труша  пройшов волейбольний турнір пам'яті  Івана Михайловича Сусли серед працівників закладів загальної середньої освіти району.

Цьогоріч у волейбольних змаганнях взяли участь  команди Лешнівського, Підкамінського та Бродівського округів. В чесній та запеклій боротьбі вперше за 9 років кубок переможців виборола команда Підкамінського округу.

Щирі слова вітань лунали на адресу педагогів-спортовців від начальника відділу освіти Бродівської РДА Сторожука М.М., завідувача сектору молоді та спорту Гудими Н. О., директора ДЮСШ Подавця С.А.,  методиста РМК Дутчак І.Й., директора Бродівської районної філії Львівського обласного центру зайнятості, сина заслуженого вчителя Сусли І.М., Сусли  Р.І, та Каритяка І.Й, вчителя Лешнівської ЗОШ І-ІІІ ст., який започаткував цей волейбольний турнір.

Всі учасники змагань отримали грошову винагороду від Бродівської районної  організації профспілки працівників освіти і науки України та спонсора ТзОВ «Об'єднана мода України». Також було визначено та нагороджено кубками кращих гравців  кожної команди.



« повернутися

Вхід для адміністратора