A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Засiдання  творчої групи  вчителів  географії  Бродiвського району

Дата: 05.10.2018 16:35
Кількість переглядів: 219

03 жовтня 2018 року вiдбулося  виїзне засiдання  творчої групи  вчителів  географії  Бродiвського району з теми «Реалiзацiя  наскрiзних  змiстовних лiнiй  в освітньому процесі з географії».

    Учасники творчої групи спільно з працiвником ПНП «Пiвнiчне Подiлля» Людмилою Кудрик пройшли екологічною стежиною на г. Тринiг. Маршрут прокладений таким чином, що складається з 10 оглядових точок, які послідовно поєднані між собою.

    Сухомлинський В.О. стверджував:  «Сама по собі природа не розвиває і не виховує. Залишивши дитину наодинці з нею, годі сподіватись, що вона під впливом навколишнього середовища стане розумною, глибоко морально, непримиренною до зла”. Тож основним завданням для географiв  було не проходження екостежки чи огляд найбільш  атрактивних місцин, а реалізація цілого ряду завдань, зокрема:

- отримати та вдосконалити знання про рідний край, місцевість;

- вивчити об”єкти і явища в самій природі;

- ознайомитися з видами рослин і тварин, які зустрічаються на шляху проходження маршруту;

-зясувати шляхи впливу людини на довкілля;

-розвивати уміння пропагувати ідеї охорони природи серед населення.

 Члени творчої групи вчителів географії (керівник–вчитель Підгорецького НВК Тишко Тетяна Ярославівна) опрацюють зібрані матеріали та  укомплектують методичний посібник, який буде корисним не тільки вчителям, учням, а й всім, хто цікавиться природою рідного краю.



« повернутися

Вхід для адміністратора