A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Cемінар-практикум «Нова українська школа: освітні програми, інтеграція, партнерство» в ОЗ «Бродівська ЗОШ І-ІІІ ст. №3»

Дата: 02.05.2018 16:39
Кількість переглядів: 314

2 травня 2018 року проведено семінар-практикум «Нова українська школа: освітні програми, інтеграція, партнерство» для керівників освітніх закладів Бродівського району та їх заступників.

Роботу семінару розпочав директор ОЗ «Бродівська ЗОШ І-ІІІ ст. №3» Мартинюк Борис Богданович, який наголосив на управлінському аспекті впровадження ідей Нової української школи в практику.

Головний спеціаліст відділу освіти Бродівської РДА Гула Руслана Богданівна проаналізувала перспективи набору та наповнюваності 1 класів у 2018-2019 навчальному році та звернула увагу на важливість своєчасного освоєння коштів для облаштування освітнього середовища НУШ.

Про типові навчальні програми НУШ-1 та НУШ-2, їх особливості та переваги розповіла методист райметодкабінету Кирик Ірина Євгенівна. Також учасники семінару складали розклад уроків для 1 класу, ознайомилися з демонстраційними версіями  підручників з курсу «Я досліджую світ».

Вчитель англійської мови ОЗ «Бродівська ЗОШ І-ІІІ ст. №3» Долинюк Тетяна Петрівна розповіла про сучасні підходи та найкращі техніки англійської мови у 1 пілотному класі Нової української школи.

Антоненко Наталія Володимирівна, завідувач РМК, ознайомила присутніх з технологією «Шість цеглинок»  LEGO-конструктора, специфікою його використання в освітньому процесі, історією виникнення гри.

Під керівництвом Гнатюк Ольги Романівни, заступника директора ОЗ «Бродівська ЗОШ І-ІІІ ст. №3», учасники мали змогу  практично відтворити ситуації використання LEGO-конструктора як дієвого інструмента навчання та розвитку дитини, на власному досвіді відчути силу педагогіки гри як системи.

Чи справиться педагог із викликами НУШ та яким він повинен бути, розмірковували учасники семінару разом із Голіновською Галиною Богданівною, заступником директора ОЗ «Бродівська ЗОШ І-ІІІ ст. №3», працюючи у групах.

Підсумовуючи роботу семінару, освітяни відзначили актуальність тематики заходу, вдале поєднання теорії та практики. Директор школи Мартинюк Б.Б. запросив усіх керівників до співпраці, побажав вдалого старту на шляху реалізації Концепції Нової української школи.



« повернутися

Вхід для адміністратора