A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Козацький гарт з нагоди Дня захисника України

Дата: 12.10.2018 17:06
Кількість переглядів: 420

12 жовтня 2018 року на території військової частини А0508 були проведені військово-патріотичні заходи з учнівською молоддю ЗЗСО м.Броди з нагоди відзначення Дня захисника України та Дня Українського козацтва.

Учасники заходів вшанували пам'ять загиблих земляків, які в різні періоди нашої історії полягли за волю, мир і спокій на нашій землі. Адже це свято кожного, хто в той чи інший час віддав свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави. Опісля старшокласники мали змогу показати свої вміння та прагнення до перемоги у військово-спортивних змаганнях «Козацький гарт», переглянути фільм про участь військовослужбовців Бродівського гарнізону, волонтерів та добровольців у захисті східних кордонів нашої держави, поспілкуватися з учасниками АТО та військовослужбовцями, спробувати солдатського чаю.

          Відділ освіти Бродівської райдержадміністрації щиро дякує за співпрацю у підготовці та проведенні даного заходу командуванню в/ч А0508, Бродівській районній молодіжній громадській організації «Наше місто», Бродівській районній спілці родин учасників АТО. Також дякуємо за допомогу у придбанні призів для переможців змагань «Козацький гарт» командуванню в/ч А2595, в/ч А3595, в/ч А0508, Бродівській райдержадміністрації, та приватним підприємцям Казмірчук Ірині і Валлі Віктору.

          З нагоди свята вітаємо усіх, хто носить високе звання захисника України, та бажаємо успіху тим, у кого іспит на нього ще попереду!



« повернутися

Вхід для адміністратора