A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Хто за свободу вийшов проти смерті, тому немає смерті на землі

Дата: 20.02.2018 17:18
Кількість переглядів: 311

20 лютого 2018 року у Станіславчицькому НВК під  керівництвом педагога-організатора  Янсевич О.І. відбувся  тематичний захід  про масові акції протесту в Україні, що відбувались протягом листопада 2013 року - лютого 2014 року.

«….Небесна Сотня! У кожного з нас з’являються свої  асоціації, коли ми чуємо ці слова. Кожен українець пишається тим, що такі люди народжуються на нашій землі – сміливі, свідомі, ті, які готові боротися за справедливість, ті, які у найважчих умовах, до останнього, виборюють благородну ціль. Герої Небесної Сотні – це ті люди, які створили основу для майбутньої України, ті, кому ми завдячуємо надією, ті, кого кожен повинен визнавати на рівні найвидатніших історичних постатей нашої держави….»

  І нехай там,  на небі, вони усміхнуться разом з нами. Слава Україні — Героям слава, Слава Героям Майдану», — ці слова лейтмотивом  прозвучали на заході.   

У всіх класах   пройшли години  спілкування, приурочені вшануванню пам'яті Героїв Небесної Сотні.

Пам’ятайте  про  наших  героїв,

що  за  волю  поклали  безцінне  життя,

що  творили  історію,  наше  минуле,

у  яке  вже  нема  вороття.

           Запалили свічки…    І той вогник, що тремтів у  руках, то і є надія на життя - життя України, життя кожного солдата та щирого патріота, життя

УКРАЇНЦІВ!!! Пам'ять про загиблих вшанували хвилиною мовчання.



« повернутися

Вхід для адміністратора