A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Цифрове перетворення освіти

Дата: 31.10.2018 17:50
Кількість переглядів: 285

30 жовтня 2018 року на базі опорного закладу «Бродівська ЗОШ І-ІІІ ст. №3» завідувачем Бродівського РМК Антоненко Н.В. та методистом Кирик І.Є. проведено перше заняття тематичного методичного кластеру «Цифрове перетворення освіти».

Заступники керівників закладів загальної середньої освіти мали змогу практично ознайомитись із сервісами Google для освіти, можливостями використання мобільних додатків у навчальному процесі. Учасники побачили як мобільні технології допомагають створити сучасне освітнє середовище, розширити можливості якісного навчання через впровадження новітніх форм та методів. Зокрема, педагоги працювали із додатками, які генерують та розкодовують QR-коди, дізнались як з допомогою QR – кодів зацікавити учнів на уроках. Поринули у доповнену реальність з допомогою мобільного додатка Futurio App, ознайомились із додатками, які допомагають «оживити» книгу, переглянули приклади використання доповненої та віртуальної реальності у курсі 1 класу «Я досліджую світ», тощо.

Свої емоції  та думки від участі у заході учасники висловлювали з допомогою інтерактивної стіни онлайн-сервісу Padlet «Щоденник вражень».



« повернутися

Вхід для адміністратора