A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Стартувала реєстрація на онлайн-курс для вчителів Нової української школи

Дата: 04.01.2018 12:51
Кількість переглядів: 270

З 03 січня 2018 року на сайті студії онлайн-освіти EdEra стартувала реєстрація на обов’язковий безкоштовний онлайн-курс для вчителів Нової української школи, які навчатимуть 1-й клас з вересня 2018 року. Зареєструватися на «Онлайн-курс для вчителів початкової школи» можна за цим посиланням.

Поки можна ознайомитися зі структурою курсу, функціоналом платформи, а також вступними роликами лекторів, що читатимуть матеріал. Детальніше про порядок реєстрації на курс можна дізнатися у додаткуНавчання на курсі має початися одразу після затвердження КМУ нового Державного стандарту початкової освіти. Про порядок і дату старту навчання повідомлять додатково.

Також онлайн-курс відкритий для всіх бажаючих. Тобто кожен вчитель, який хоче опанувати методики компетентнісного навчання, або, наприклад, батьки школярів, можуть пройти навчання. У разі успішного закінчення курсу вони отримають електронний сертифікат. Успішність оцінюватиметься за виконання теоретичних і практичних завдань, що отримуватиме слухач під час навчання. Наявність сертифікату обов’язкова для вчителів, що навчатимуть 1-й клас з вересня 2018 року. Він зараховуватиметься як підвищення кваліфікації.

Курс складається з 6 модулів. Серед тем – Державний стандарт початкової освіти, управління класом, методики компетентнісного та інтегрованого навчання, інклюзивна освіта.

Також розроблено інтерактивний посібник-глосарій EdEra Books із короткими теоретичними відео та навчальними текстами з онлайн-курсу. Так вчителі матимуть швидкий доступ до важливої методичної інформації.

Онлайн-курс створено в межах співпраці Міністерства освіти і науки України, студії онлайн-освіти EdEra, громадської спілки «Освіторія» та партнерів.


« повернутися

Вхід для адміністратора