A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Розвиток здоров’язбережувальних компетентностей учнів в освітньому процесі з основ здоров’я відповідно до завдань Нової української школи

Дата: 13.11.2018 17:40
Кількість переглядів: 255

13 листопада 2018 р. на базі ОЗ  «Бродівська ЗОШ І-ІІІ ст. №4» відбулося районне методичне об'єднання вчителів основ здоров'я з проблеми «Розвиток здоров’язбережувальних компетентностей учнів в освітньому процесі з основ здоров’я відповідно до завдань Нової української школи».

Методист РМК Шушкевич Надія Дмитрівна надала рекомендації щодо проведення сучасного уроку  та використання тренінгів, як виду діяльності на уроках з основ здоров'я. Керівник РМО  Ковба Ірина Олександрівна вказала на реальні шляхи впровадження проекту «Вчимося жити разом». Вчитель Гаївського НВК Галандюк Марія Валеріївна поділилася досвідом з впровадження інноваційних форм профілактичної роботи щодо негативних звичок, ВІЛ-інфікування тощо. Монастирський Богдан Вікторович, вчитель Голосковицького НВК, презентував розроблені ним методичні матеріали щодо впровадження наскрізних змістових ліній в освітній процес з основ здоров’я. Вчителі Романич Роман Васильович (Суховільська ЗОШ І-ІІІ ст.) Брацьо Марія Петрівна (Лешнівська ЗОШ І-ІІІ ст.), Кандя Любов Ігорівна (Бродівська гімназія ім Труша) провели фрагменти уроків з учнями 7-А класу ОЗ ,»Бродівська ЗОШ І-ІІІ ст. №4» про вплив реклами на рішення людини, про профілактику інфекційних захворювань, зміцнення і догляд за шкірою.



« повернутися

Вхід для адміністратора